♥ întâlniri pe internet - întâlniri online - Anunturi matrimoniale ♥

Sit de intalniri si de chat gratuit pentru Romania si Rep.Moldova

CONDITIILE GENERALE DE UTILIZARE A SITULUI WWW.PROXIMEETY.RO :

PROXIMEETY.RO este proprietatea societatii  B-CITY,inscrisa in registrul de comert MEAUX (77) sub numarul B 483 448 908,avind rezidenta sociala : 1, rue de Rome – 77144 Montévrain – France. Toate reprezentarile ori reproduceri,prin orice mijloc ce n-ar fi,sunt contrafacute  sunt sanctionat de articolul L.3335-2 si  urmat de Codul de proprietate intelectuala.
Utilizind serviciile PROXIMEETY.RO,d-voastra va angajati sa respectati conditiile de utilizare & aderare. Cititi  atent  conditiile,  notati fiecare caz ‘’Eu accept Conditiile Generale ‘’si apasati pe buton ‘’aleg inscrierea’’, d-voastra va inregistrati ca membru si acceptati conditiile descrise mai sus.

Accesul la servicii :


PROXIMEETY.RO i-si rezerveaza drepturile de a pune in termen aderarea d-voastra fara a fi obligati a furniza anumite justificative. Serviciile PROXIMEETY.RO, sunt in particular chat si mesageria interna, care sunt rezervate persoanelor peste 18 ani. Daca d-voastra aveti o virsta mai mica de 18 ani, va rugam sa nu utilizati aceste servicii si nici sa nu va inscriti.

Depunerea anunturilor si fiselor descrise de incrisi :


Site internet PROXIMEETY.RO permite particularilor sa-si depuna anunturile si sa consulte anunturile in linie a altor inscrisi. Pentru depunerea anunturilor :
- D-voastra va angajati sa trimiteti numai mesaje personale in conformitate  cu legislatia franceza .
- Anuntul d-voastra nu trebuie sa contina coordonatele  personale : nici numele d-voastra, nici numarul de telefon, nici adresa, nici o coordonata relativ a unui mesaj insistent..Adresa curierului electronic care este indicata la data inscrierii nu va fi difuzata pe site. Raspunsurile vor parveni intr-o cutie postala ‘’inchisa’’ pe site, in spatiul d-voastra securizat.
- Anunturile de natura comerciala sunt excluse din  oficiu acestui serviciu. Daca membrii acestui serviciu vor face reclame altor  membri a  acestui site vor fi expulzati de pe PROXIMEETY.RO.
- Utilizarea site PROXIMEETY.RO este limitata la  o sigura  inscriere pe caz. In cazul ne respectarii acestei reguli ,noi ne rezervam dreptul de a suprima fiecare din profilurile multiple.

D-voastra acceptati ca echipa noastra sa va citeasca anuntul inainte de a fi pus in linie. In rezultat PROXIMEETY.RO isi rezerveaza drepturile de a nu include si de a sterge intregul mesaj  in urma analizei, contrar ordini publice si bunelor manière doar cele de natura comerciala si de prost gust. Anunturile nu angajeaza de cit autorii sai.
Deasemeni, PROXIMEETY.RO nu poate fi ,in nici un caz,responsabil de continutul ori de veritabilitatea  informatiilor  publicate si PROXIMEETY.RO nu-i responsabil de actiunile membrilor sai. D-voastra sunteti personal responsabili de date fournizate de catre profil  d-voastra si PROXIMEETY.RO nu constituie, decit, un releu pasiv in procesul de distributie si publicare a informatiei de catre D-voastra.

Chatul si schimbul de mesaje

Prin urmare, toata corespondenta si schimbul de mesaje sunt efectuate sub responsabilitatea unica a D-voastra si nicidecum, nu angajeaza, sub nici o forma, responsabilitatea PROXIMEETY.RO. D-voastra va angajati a nu trimite mesaje ofensante, contra legii in vigoare, ce incalca ordinea publica sau bunele manière. D-voastra va angajati a intrerupe orice comunicare cu persoanele ce clar v-au explicat vointa sa de a nu mai primi mesaje din partea D-voastra. In masura cind D-voastra nu puteti sa va supuneti legilor aplicabile ori acordurilor prevazute D-voastra eliberati PROXIMEETY.RO de orice responsabilitate si orice demers,ce pute-ti sa-l aveti contra PROXIMEETY.RO.

Sfaturi de utilizare :


PROXIMEETY.RO va avizeaza, de existenta riscului de a fi contactate, prin intermediului Internetului,de catre utilizatori necunoscuti, minori sau de persoane, ce au intentii frauduloase ori criminale. Utilizarea Internetului si-n particular, a siturilor de intilniri si chat, trebuie sa fie angajate cu prudenta. Noi va invitam sa va asigurati la maxim de seriozitatea interlocutorului d-voastra, inainte de a va angaja la o intilnire reala. Noi va recomandam sa organizati intilnirile in locuri publice si sa informati un aproiat de itilnire.
PROXIMEETY.RO nu poate confirma identitatea membrilor. In consecinta, fiti atenti cind intrati in contact cu alti membri. Dupa cum PROXIMEETY.RO nu poate intra in nucleul discutiilor d-voastra si activitatii membrilor sai, d-voastra eliberati PROXIMEETY.RO (deasemeni reprezentantii sau lucratorii sai) de orice plingere sau rambursari, cauzate de un conflict intre membri.

Datele personale si confidentialitatea :


Toate tratarile de date nominative in privinta sitului PROXIMEETY.RO sunt supuse legii nr.78-17 din 6 ianuarie 1978. In conformitate cu dispozitiile textului, PROXIMEETY.RO se angaleaza sa informeze despre drepturile sale persoanele, datele carora au fost colectate si sa le garanteze dreptul de acces si de rectificare a datelor nominative,ce le priveste.
Pentru a propune serviciile noastre, noi suntem obligati sa colectam date personale (notamente e-mail) despre suscrisii nostri. Datele personale furnizate vor putea fi utilizate la sfirsituri de comunicari editoriale ori comerciale.
Printre altele, noi nu suntem responsabili de utilizarea ori de devulgarea datelor informationale de catre alte persoane ce sunt furnizate pe situl nostru.
NOTATI BINE, ca profilul si informatiile ce le furnizati (micul anunt ori poza), pot fi vizibile si consultabile de catre viitorii vizitatori ai sitului PROXIMEETY.RO. In acelas timp e- mailul d-voastra nu va fi NICIODATA vizibil altor membri ori vizitatori.

Plingeri :


PROXIMEETY.RO nu garanteaza, ca membrii sai vor urma conditiile Contractului, deoarece conditiile date expun in linii generale comportamente inacceptabile in serviciul dat si nicidecum in alte circumstante.
PROXIMEETY.RO nu e responsabil inaintea membrilor sai pentru toate prejudiciile cauzate direct ori indirect de utilizarea serviciilor PROXIMEETY.RO. In caz de contestari, tribunalui de domiciliu a aparatului e unicul competent.
Daca d-voastra aveti de formulat o plingere, noi va propunem sa ne scrieti la adresa : info (at) proximeety.ro ...
Inchiderea conditiilor generale de utilizare si adeziune sunt autonome, daca una dintre ele nu e validata  sau inaplicabila, inchiderea poate fi anulata si cele restante vor fi in vigoare.

 

INSCRIERE GRATUITA
E-mail

E-mailul (pentru confirmare)

Identificatorul dorit

D-voastra sunteti

D-voastra cautati

Data d-voastra de nastere


FacebookTwitter

a