♥ întâlniri pe internet - întâlniri online - Anunturi matrimoniale ♥

Sit de intalniri si de chat gratuit pentru Romania si Rep.Moldova

INTREBARI/RASPUNSURI (FAQ) :

Ce este un chat ?
PROXIMEETY.RO este deschis pentru toti
Inscrierea obligatorie pentru selecterea persoanelor motivate
Filozofia noastra
Care sunt scopurile noastre ?
Fonctionalitati multiple…

Normele ce trebuiesc cunoscute si respectate pe paginile  PROXIMEETY.RO
Cine poate viziona pozele d-voastra ?        
Intilnirile pe PROXIMEETY.RO sunt securizate !
Cum putem optimiza sansele d-voastra de intilniri ?
Sfaturi de prudenta
Chatul in toata securitatea si-n anonimat
Siturile  de intilniri  simplifica  unele  lucrurile
Un concept eficace


Ce este un chat ?

Chat : reprezinta posibilitatea diferitor persoane ce au acces la internet de a comunica, conversa, discuta intre ele , intr-un spatiu anumit ce poate  fi o programa sau o pagina web pe care defileaza mesaje  afisate in timp real si la care una sau mai multe persoane pot raspunde concomitent.
Chat PROXIMEETY.RO functioneaza 24 /24 ore, de pe orice ordinator ce este conectat la reteaua de Internet (birou,domiciliu de exemplu), oriunde in lume.

PROXIMEETY.RO este deschis pentru toti :


Toate persoanele majore, care accepta regulile si conditiile generale de utilizare si aderare se pot

Inscrierea obligatorie pentru selecterea persoanelor motivate :


Inscrierea  pe situl nostru este simpla si rapida. Noi oferim de la bun inceput un triaj de persoane,ce nu sunt motivate si pastram internotii,ce sunt seriosi si-si urmaresc demersurile efectuate.

Filozofia noastra :


Situl nostru va ofera sansa de-a obtine intilniri serioase si disrete cu tineri interesanti, simpatici care au aceleasi tangente cu dumneavoastra.

Memorizati :
- PROXIMEETY.RO nu este un sit erotic,dar un sit pentru publicul larg,
- Nu profiluri false,nu escrocherii,ci persoane reale,
- Supervizare riguroasa,exercitata de catre moderatorii nostri (fiece anunt si orice poza e validata manual),
- Functionalitati noi si ameliorari propuse membrilor nostri,
- Contacte anonime,rapide si totalmente securizate,
- Un sit gratuit,
- Un sit fara spamuri.

Care sunt scopurile noastre ?


- A ajuta membrii nostri de-asi gasi prieteni,
- A ajuta membrii nostri de-asi gasi dragostea.

Fonctionalitati multiple…


- MESAGERIE INTERNA,
- MODULE DE CONVERSATII,
- Motor de cautare pornind de la pseudonim ori de la un criteriu (sex, talie, greutate, culoarea parului,s.a.)
- Gestionarea completa a profilului d-voastra (cu micul anunt scris,poza si micul anunt video…)
- Si multe alte functionalitati…

Normele ce trebuiesc cunoscute si respectate pe paginile PROXIMEETY.RO


- Situl nostru de intalniri INTERZICE membrilor sai difuzarea la tot felul de informatie ilegala sau eronata.
- De notat,ca fiecare inscris poseda dreptul de opozitie, acces si rectificare a datelor personale.
- E INTERZIS si inutil de a figura coordonatele  personale (nume,e-mail,adresa ori numere de telefoane) in fisa descriptiva sau in anunt.Toate aceste informatii personale vor fi suprimate  sistematic de catre moderatorii  nostri.
- E INTERZIS de-a lansa informatii,ce pot fi interpretate ca o amenintare sau hartuire sexuala. Elementele perturbatoare sunt sistematic suprimate de catre baza noastra de date. Un mic sfat : FITI AMABILI.

Cine poate viziona pozele d-voastra ?

Inscrisii de sex masculin hetero-,spre exemplu,au acces NUMAI la poze de femei hetero- ; si vice-versa doamnele hetero- pot viziona  NUMAI pozele barbatilor hetero-.
Domnii hetero-,n-au acces la pozele barbatilor hetero si deasemeni pentru femei.
Dar,in timpul inscrierii tale ai marcat «caut barbati si femei »(ambele) , atunci d-voastra veti avea acces la profiluri de tineri ce au facut aceeasi alegere in timpul inscrierilor. Adica veti putea conversa cu persoane de ambele sexuri (cei ce au facut, ca si tine,aceeasi  alegere « caut barbati si femei »). Aceasta posibilitate a fost prevazuta pentru tinerii ce isi doresc a realiza o retea de prietenii pe filele sitului nostru.            

Intilnirile pe PROXIMEETY.RO sunt securizate !

- Inchideti tot timpul navigatorul Internet dupa utilizare.
- Fiti atenti la citirea conditiilor generale de utilizare si de aderare.
- Pastra-ti secret codul de acces.

Cum putem optimiza sansele d-voastra de intilniri ?

- complectati minutios fisa d-voastra,
- conversati sincer
- ramineti politicosi in toate circumstantele,
- puneti in linie poze fara a trisa. Profilurile cu poze sunt cele mai vizitate. Chipul trebuie sa fie vizibil obligatoriu pe pozele d-voastra. D-voastra trebuie sa fiti singuri(a) pe poza.

Sfaturi de prudenta :


- Comportati-va de-o maniera responsabila :in lumea virtuala ca si in lumea reala,bunul simt ramine de rigoare, nu va indragostiti din primele clipe, de exemplu…
- Pastrati-va anonimatul : numai pseudonimul si fisa descriptiva sunt vizibile persoanei cu care conversati, va este garantat anonimatul , pina in momentul ce singuri decideti a va destainui anonimatul . Nu oferiti niciodata informatii personale din primele mesaje schimbate . Increderea se obtine treptat prin sinceritate si onestitate. Nu va oferiti in totalitate ,  aceste conversatii nu va obliga la nimic…
- Daca un membru cu care conversati va cere bani , alertati imediat ajutorul nostru tehnic pentru a semnala  acest tip de abuz .
- Daca interlocuitorul d-voastra va propune sa discutati pe un alt sit , sau sa treceti la un alt logician , mentiniti-va calmul ca atit timp cit va aflati pe  PROXIMEETY.RO, nu riscati sa contactati nici un virus.
- Nu omiteti etapele si ascultati-va intuitia pentru a putea repera diferite incoerari a anumitor persoane. Daca anumite mesaje va geneaza sau sunt suspecte, si simtiti ca sunteti mintiti , sau profilul descris nu corespunde  personajului real e de dorit  de-a intrerupe corespondenta cit mai rapid posibil ! D-voastra puteti introduce in lista neagra  membrii cu care doriti sa stopati corespondenta.
- Inainte de-a va intilni tet-a-tet cu persoana : este important de a cere o poza  si un numar de telefon…facesul si vocea persoanei interesate sunt indicii  pretiosi care va vor permite de-a judeca in conditii  bune  persoana interesata ! Va sfatuim sa fixati  intilnirile  in locuri publice si frecventate de lume . Anunta-ti o persoana apropiata unde va aflati : si ora intilnirii , ca si in timpul conversatiilor  « prudenta este mama sigurantei » . In final, inainte de intilnire , asigurati-va  ca puteti intra acasa prin mijloace proprii.
Dupa cum cunoastem putem intilni persoane care mint pe Internet , si la fel in societate ; in discoteci sau in blocul d-voastra…Din fericire pe net intilnim majoritatea persoanelor sincere si formidabile…  In ceea ce ne priveste pe noi,nu dorim sa avem de-a face cu persoane,ce sunt obiectul  plangerilor…

Chatul in toata securitatea si-n anonimat :


- Codul de acces personal e COFIDENTIAL si criptat,pentru a va garanta o securitate totala .D-voastra de unul singur aveti  accesul la gestionarea fisei personale.
- D-voastra pute-ti,deasemenea,plasa in « lista neagra » toti membrii cu care doriti sa stopati totalmente schimburile de mesage (intrari si iesiri). Internotii ce comit gafe si nu respecta conditiile noastre generale sunt exclusi,daca-i necesar,de catre echipa noastra.
- In acelas timp,daca d-voastra  pierde-ti ori uita-ti codul personal, indicati « cod de acces uitat » si un e-mail,ce va contine codul d-voastra,va fi trimis automat pe adresa d-voastra,ce-ati dat-o in timpul inscrierii.

Siturile  de intilniri  simplifica  unele  lucrurile :

A  locui in  regiuni izolate , sau in orase mari suprapopulate ,este tot atit  de dificil  de-a face intilniri adevarate si a « sparge gheata ».
In acelas timp un rendez-vous traditional, uneori,e « obositor », stresant…De ce trebuie sa pierzi o seara cu-n necunoscut,ce nu va prea place ?!
Intilnirile pe net descatuseaza,in sfirsit,situatia ! Pe de o parte,e mai usor a intra in contact prin intermediul ecranului,decit in timpul unei intilniri directe « ochi in ochi »
Pe de alta parte,daca d-voasra intilniti o persoana datorita sitului nostru,atunci intilnirea va fi mai destresanta,avind  un anumit numar de informatii despre persoana interesata (poza, descriere, informatii   schimbate…), avind ,deja,startul sunteti siguri,ca aveti puncte comune si un minimum de afinitati sau teme de discutii in comun !

Un concept eficace :


Siturile de intilniri cunosc un adevarat succes in Europa si-n lumea intreaga…
- PROXIMEETY.RO permite indeosebi a selectiona persoanele inscrise dupa criterii precise (situatie familiara, criterii fizice, pozitie geografica oricentre de interese,etc.) din baza noastra de date si a discuta direct cu persoane « compatibile ». Intilnirea pe Internete,deasemenea, e un mijloc mai « stiintific »pentru a realiza intilniri directe cu PERSOANA POTRIVITA.
- D-voastra nu veti putea nici unde intilni atiti celebatari.
- Webul nu sterge nici « pimentul » si nici « magia » unei intilniri…deoarece el e un declansator si un preparator  al intilnirilor d-voastra,ca ele sa decurga in conditii optimale maximum  posibil !
Noi va lasam,ca d-voastra , sa va faceti cu  minutiozitate o parerea personala !

Eu ma inscriu gratuit acum !

INSCRIERE GRATUITA
E-mail

E-mailul (pentru confirmare)

Identificatorul dorit

D-voastra sunteti

D-voastra cautati

Data d-voastra de nastere


FacebookTwitter

a