Iubiti sa cunoasteti celibatari si sa discutati cu ei ?
...Atunci apasati aici si va inscrieti, rapid si simplu !

Vedeti ultimii inscrisi...

Pages : | 1 | 2 | 3 |


Sint un om simplu ,serios care ar dori sa cunoasca o femeie . Am fost casatorit 28 de ani ,nevasta m-a parasite pt niste greseli din tinerete pe care nu a reusit sa le ierte si din cauza lor nu am avut parte de iubire in tot acest timp. Acum ca m-a parasit ma gindesc, e cazul sa caut o iubire.Deoarece nu ma consider batrin as dori sa cunosc pe cineva cu care sa alung siguratatea.

Salve, caut o relazie serioasa si de lunga durata


if you are honest and loyal and you need a single soul but honestly, do not hesitate to leave me a message!


Ador copiii si sunt un familist convins.
In consecinta, NU sunt aici pentru relatii ocazionale sau pentru sex, ci pentru a gasi, daca se poate, pe cineva compatibil pentru o relatie serioasa, de lunga durata. Caut o femeie sensibila, tandra, romantica, interesata DOAR de iubire curata si nu de "barbati bine situati financiar". Va rog, nu deranjati inutil daca nu va incadrati in profil: ne pierdem vremea. Multumesc

caut o fata serioasa


Ciao..Sunt un Architect Italian singur si traiesc single in Italia,vicin la oras "Firenze"(Florenta) si sunt in cautare de o fata..Eu vorbesc putin limba romana,pentru ca am fost pentru afacerii la Romania si "acum merg la Moldova,unde stau di cand in cand la oras din "Chisinau"..Ma-are face a mare placere,a face amititie,a cunoaste o fata draguta,tinara,pentru relatie de prietenea si dupa daca ne placem,inca pentru a veni aici in Italia,la Firenze,la mine unde pot a face ea fericita..Eu sunt barbat singur,romantic si foarte pasional.. Chiar daca poti a veni in Italia,eu te astept sincer la Firenze..


Buna! Ma numesc Ionel si sunt Roman din Brasov actualmente locuiesc in Germania si muncesc aici. Am intrat pe acest site pentru a-mi gassi prietene si relatii noi,sa socializam si sa ne cunoastem mai bine intr-o posibila relatie in doi. Sau pur si simplu sa socializam. Sanatate noroc si fericire tuturor!

Deoarece placerea si fericirea poate fi doar la o distanta de un singur click, as propune sa nu mai pierdem timpul

Caut o doamna preferabil miniona, blonda, fumatoare, pensionara, nu mai tânara de 50 de ani, dar asta nu înseamna ca as refuza o relatie cu o doamna voinica, bruneta, nefumatoare si în activitate. :)
Tot ce conteaza pentru mine este sa fie tandra si iubitoare. Am sa-i ofer în schimb iubire, respect si tandrete si am s-o răsfăţ cum pot eu mai bine.

Manuscrisul lui Voynich este un manuscris cifrat misterios, încă nedescifrat, despre care nu se cunoaște nici autorul și nici data apariției.

Are forma unei cărți ilustrate cu 232 pagini. Textul este scris cu litere și cuvinte neidentificate, fără greșeli, tăieturi sau corecturi. Desenele în schimb sunt executate cu mai puțină strădanie. Ele reprezintă plante, oameni, animale și teme astronomice. Plantele de exemplu nu au putut nici ele să fie identificate.

Cu toate eforturile intense depuse pentru descifrarea sa, manuscrisul nu s-a putut descifra nici până în ziua de azi, nici măcar cu ajutorul calculatoarelor. El ar putea avea un sens oarecare, dar poate fi și doar o farsă cu aparențe serioase.

O scriere misterioasă într-un alfabet necunoscut și fără corespondent în istorie, imagini ale unor plante inexistente pe Pământ, semne zodiacale complexe și siluete feminine scăldându-se în bazine diforme, pline cu un lichid ciudat - acestea sunt doar câteva dintre elementele care i-au determinat pe cercetători să declare manuscrisul Voynich drept cel mai bizar document descoperit vreodată.

Open - mind, discret, plin de fantezii ...


O femeie serioasa, in cautarea unei relatii stabile, durabile.


SANT UN BAIAT FARA OBLIGATII,ANACERC SA AMI CAUT JUMATATEEA.


I live in France : 35yr, single, never married.. I am Looking woman for marriage (I'm serious)..
My dream:
to find woman to come and live with me in France for making marriage (marriage contract) and live together as a couple (husband and wife).. or go to her for making marriage (marriage contract) in her country and live with her for forever.. ..

Facebook : Mimo Jean Nasser

je vis à Lyon en France depuis 6 ans.. je suis Célibataire, Jamais marié.. Je cherche femme pour relation sérieuse et mariage (je suis sérieux )..
Mon rêve : trouver femme sérieuse pour (Mariage) et faire famille..


Sunt un barbat sincer, educat, spiritual, practic stiu ce vreau de la viata. Doresc o femeie nesofisticata, care
sa ma iubeasca total, si sa ma respecte ca barbat, fara pretentii materiale. Am ales bine -in frageda tinerete-
sa NU consum alcool, tutun, cafea. Am fost sportiv si sunt in redevenire. Ofer iubire si intelepciune cer
blandete si intelegere. Poate descrierea mea este aici doar 1 la milion din tot ce reprezint. Mai practic doresc sa
vad si sa simt femeia mult dorita in diverse aspecte, tinandu-ne de mana, in parc, la masa, in casa si poate in
toata splendoarea ei de femeie ...

INSCRIERE GRATUITA
E-mail

E-mailul (pentru confirmare)

Identificatorul dorit

D-voastra sunteti

D-voastra cautati

Data d-voastra de nastere


FacebookTwitter

a
w